Etusivulle

Etusivulle
tytäryhtiöt | palaute | sivukartta

Etusivu | Palvelut | Referenssit | Ajankohtaista | Tietoja yhtiöstä | Työpaikat | Yhteystiedot

Ajankohtaista 2018


25.6.2018
Siilon luovutus Latviassa


Quattrogemini luovutti 26.5.2018 asiakkaalleen SIA Cemex-yhtiölle Latvian Brocenissa rakentamansa noin 70 metriä korkean liukuvalurakenteisen sementtitehtaan homogenisointisiilon.

Asiakkaan edustajat antoivat erityistä tunnustusta Quattogeminin työn korkeasta laadusta, sen aikataulun mukaisesta toteutuksesta ja työturvallisuusasioiden jämäkästä hoidosta.


18.6.2018
Quattrogemini Stockmann Metropoliksen pääurakoitsijaksi


ZAO Kalinka Stockmann on valinnut Quattrogeminin toteuttamaan Moskovassa jo neljännen Stockmannin tavaratalon sisävalmistu- ja talotekniikkatyöt. Tämän uusimman kohteen laajuus on noin 6.250 brm2 ja se toteutetaan yhteistyössä Quattroservicen kanssa.


8.5.2018
Rakennusgeminille ja Quattroservicelle yhteinen SR-urakka


Vihdin yhteiskoulun laajennus ja keskuskeittiön urakka toteutetaan SR-urakkana, jossa kohteen pääurakoitsijana toimii Rakennusgemini Oy, talotekniikasta suunnitteluineen vastaa Quattroservices Oy. Urakan laajuus käsittää 2800 m2 ja 11 200 m3. Työmaan toteutus alkaa maaliskuussa 2018 ja kohde valmistuu tammikuussa 2009. Suunnittelutyöt aloitettiin marraskuussa 2007.


26.3.2018
Harjannostajaiset Zvenigorodissa Moskovan oblastissa


Valion uusi asiakaspalvelukeskus on valmistumassa Zvenigorodiin Moskovan oblastiin. Harjannostajaisjuhlat järjestettiin 18.3.2018.
Hankkeeseen kuuluu päärakennus, jossa on tuotantotilaa, kylmävarastoja ja toimistotilaa, sekä laitosta palvelevat tekniset tilat ja rakennukset. Harjannostajaispuheessa Valio Odintsovo LLC:n pääjohtaja Raul Lönnqvist kertoi, että tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 v siitä kun Valio "lähti Venäjälle". Hanke on Valion suurin investointi kotimaan rajojen ulkopuolelle tähän mennessä.


17.3.2018
Läntisen yhteyspäivystyssairaalan runko nousee vauhdilla


Kohteen runko nousee vauhdilla ja noin 60 % elementeistä on asennettu. Työn vaativuudesta kertoo se, että kosteudenhallintaan ja puhtauteen on kiinnitettävä erityistä huomiota.

 
   
   
© Quattrogemini